Portrait of Andreas Bergmann

Jeg er en svensk expat uden en dråbe svensk blod i mig. Resultatet af en opvækst i lige dele Star Trek, Poe og Nøddeknækkeren. Og omgivelser fyldt til kanten med humor, omsorg og nysgerrighed. I et svagt øjeblik har jeg endda muligvis indrømmet at jeg er lige så stor en fan af Dolly Parton og eurodance, som jeg er af Jimi Hendrix og fransk indadvendt electronika. Jeg har dog mistanke om at jeg var beruset i det øjeblik.

Jeg er skolet i alt muligt andet en fotografi, og har brugt år begravet i biologi, pædagogik og programmering. Den evige søgen efter forståelse og viden fra evolutionær biologi. Idealet om vækst gennem gensidig respekt og nysgerrighed fra pædagogik. Og den metodiske jagt på den mest elegante og bedste løsning fra programmering. De tre ting har jeg med mig i alt jeg foretager mig.

Vejen foran mig mod fotografisk fuldkommenhed ser altid ud til at forsvinde bag horisonten, og hvis jeg nogensinde kom til enden af den, ville jeg ikke ane hvad jeg skulle gøre. Jeg tror dog jeg ville samle en guitar op og sætte Jimi Hendrix 2.0 som det næste mål, og så fægte vildt omkring med armene for at prøve at nå det.

Udvalgte klienter inkluderer Sony, LEO Pharma, Takeda Nycomed, DSV, Radikale Venstre, Alternativet, Socialdemokratiet, Tor Nørretranders, Søren Hauch-Fausbøll, Mathilde Norholt, Cyron Melville, Uffe Elbæk, Teater Clap Clap, Borderline Circus, Cirkus Xanti, Teater Bæst, Teater Signatur, Cikaros, Coreact, Øst, Myggen & Liljeroth, Siri Myggen, Nanne Emelie, Modspil, and DAD.